ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
To ηλεκτρονικό κατάστημα www.brandnames.gr σχεδιάστηκε και ανήκει στην ελληνικών συμφερόντων εταιρία ΒRAND.

Η BRAND:
Έχει έδρα την Ελλάδα (Αθήνα) , ηλεκτρονική διεύθυνση www.brand.gr και προσφέρει σύνολο υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, καλλιτέχνες ,και ιδιώτες (tv production, cinematography, serials , music videos, photography, management, web , Β2Β , Β2C ,events , education, registration).
Στην ΒRAND ανήκουν τα ονόματα : brand.gr, brandname.gr, brandnames.gr, trademark.gr, trademarks.gr, openuniversity.gr, premiera.gr , rtpress.gr . Oι συνεργάτες της εταιρίας έχουν ιδιαίτερες γνώσεις και πολυετή εμπειρία στο χώρο . Η BRAND είναι μία αξιόπιστη εταιρεία που λειτουργεί με τους αυστηρά καθορισμένους κανόνες της αγοράς και του ανταγωνισμού υποστηρίζοντας την έρευνα ανάπτυξη και προώθηση των πιο απαιτητικών πελατών.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ - ΟΡΙΣΜΟΣ :
Το BRANDNAME που πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σας λεξιλόγιο είναι ένα όνομα, ένα σύμβολο ή ένα σχέδιο, το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό-ταυτότητα της επιχείρησης και ταυτίζεται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτει μια εταιρεία .

ΣΚΟΠΟΣ - ΣΤΟΧΟΣ :
Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ΒRANDNAMES προσφέροντας προϊόντα, λύσεις και ευκαιρίες. Επενδύουμε στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ , στην ΤΑΧΥΤΗΤΑ , στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Αναπτύσσουμε σχέση ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ με καθημερινή και άμεση ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Μας ενδιαφέρει να νιώθεται όμορφα , να απολαμβάνετε τις αγορές σας και να είστε πάντα κερδισμένοι.

H ΕΛΛΑΔΑ:
Το κατάστημα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά. Η πρώτη και βασική γλώσσα του είναι τα Ελληνικά. Η κατάληξη του ονόματος είναι gr, οι αποστολές των προϊόντων καθώς και η έδρα της επιχείρησης είναι Ελλάδα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ :
Αφιερωμένο κατάστημα στην ομορφιά την μόδα και το στιλ. Προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας, ενισχύουν την ψυχολογία σας και ομορφαίνουν την καθημερινότητα σας . Συλλογές πολυάριθμες , αυστηρά επιλεγμένες, και επώνυμες . Προϊόντα απο την Ελλάδα και το εξωτερικό που καλύπτουν όλα τα γούστα , τις απαιτήσεις , τονίζουν την προσωπικότητα σας , αναδεικνύουν τη σιλουέτα και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας ώστε να κεντρίζετε τα βλέμματα , να κλέβετε τις εντυπώσεις και να ξεχωρίζετε. Είμαστε επίσημο κατάστημα που συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες και διανομείς ενώ ταυτόχρονα λειτουργούμε με δικά μας προϊόντα, και αποθήκες . Εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα και την πρωτοτυπία των προϊόντων που πουλάμε. Στο brandnames.gr, θα είστε πάντα σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που θέλετε και θα αγοράσετε το καλύτερο.

Ασφαλής αγορές και τρόποι πληρωμών :
Χρησιμοποιούμε μόνο αποδεδειγμένους , ασφαλείς και εγγυημένους τρόπους πληρωμής ( PayPal και σύνολο καρτών). Έχετε στην διάθεσή σας τους πιο δημοφιλείς μεθόδους πληρωμών για επιτυχημένες και ασφαλή αγορές Τα προσωπικά σας δεδομένα κρυπτογραφούνται και προστατεύονται από την πρόσβαση τρίτων. Παρέχουμε προστασία ακόμη και στις πληροφορίες που μας παρέχεται στην περιοχή του λογαριασμού σας

* To www.brandnames.gr υποστηρίζεται με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.brandname.gr και www.brand-names.gr